Archief

Zondag 24 april 2016 - Klankschalenconcert

20160424 klankschalen ben loresGa op reis door uw lichaam. Water heeft de eigenschap makkelijk trillingen door te geven, mee te resoneren. Omdat het menselijk lichaam voor meer dan 80 procent uit water bestaat is het gevoelig voor de krachtige trillingen die klankschalen veroorzaken. Ze trillen als het ware de spanning in uw lichaam los, als een innerlijke massage. Klankschalen zijn er in vele soorten en maten en hebben allemaal specifieke tonen. Iedere toon raakt uw lichaamscellen op een andere manier en brengt uw lichaam zo in balans. De beleving beroert u net als een mooi muziekstuk diverse gevoelens aan.

Ben Noorloos legt vanuit zijn passie voor klankschalen verbindingen met mensen en vanuit de mens in zijn eigenheid. Na een uitgebreide opleiding van 3 1/2 jaar ging hij ermee aan de slag. Tijdens de klanknamiddag geeft hij uitleg en laat hij uiteraard heel wat klanken horen, zoals in een muziekconcert. U bent toehoorder en proefkonijn.

Praktisch
De deur gaat open om 14 uur. De activiteit start om 14.30 uur. Halverwege is er een pauze. Toegang: € 7,50. Plaats: 'Het Lam', Weststraat 37, Aardenburg.

Afdrukken E-mail