Archief

Maandag 17 april 2017 - Stiltewandeling door Aardenburg

Op paasmaandag 17 april 2017 organiseert Golfslag een stiltewandeling door en rond Aardenburg. Het is een activiteit voor vroege vogels, want de start is om 7 uur in de ochtend. Marian Taalman begeleidt de wandeling, die wordt afgesloten met een ontbijt. Het thema voor de wandeling is ‘Nieuw leven, waar je het niet verwacht!’

We beginnen met een kopje koffie of thee om 6.45 uur in ‘Het Lam’, Weststraat 37 in Aardenburg. Even later neemt Marian Taalman ons mee op pad. Ze geeft een aantal keer een aanzet met een tekst of een bedenking om een poosje in stilte mee te wandelen. Af en toe is er een kort moment om van gedachten te wisselen en dan wandelen we in stilte verder. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Vergeet je wandelschoenen niet, want af en toe verlaten we de gebaande paden. Om de wandeling af te sluiten is een eenvoudig ontbijt voorzien in ‘Het Lam’. We sluiten de activiteit af omstreeks 10 uur. En dan heb je nog de hele dag om andere zaken te doen.

Praktisch
Maandag 17 april 2017. Samenkomst om 6.45 uur in ‘Het Lam’, Weststraat 37, Aardenburg. De wandeling gaat van start om 7 uur. Deelnameprijs: € 5,00.

Afdrukken E-mail