Zondag 17 december 2017 - Kerstconcert met Patricia Foort

Na een meer dan geslaagd optreden in het voorjaar nodigen we Patricia Foort uit voor het kerstconcert in Het Lam van de Doopsgezinde Gemeente Aardenburg. Uit haar repertoire van soul, jazz en gospel haalt ze bekende en onbekende kerstliedjes. Marijn Vermet spreekt een sermoen uit en Herman Bakker vertelt zoals de traditie dat wil een kerstverhaal dat u nog lang bij zal blijven. Patricia, Marijn en Herman zorgen zo voor een onvergetelijke middag.

Patricia Foort is de dochter van een Surinaamse soulzanger en een Surinaamse gospelzangeres. Muziek zit dus in haar bloed. Ze zong vanaf haar zesde in kinder- en jongerenkoren. Nauwelijks 14 jaar was ze al sopraan van Surinaams Gospelkoor Gloria uit Rotterdam. Al snel volgen coverbands. Ze studeerde aan het Conservatorium van Hilversum als zanger en zangcoach. Na een combinatie van muziek maken met een kantoorbaan waagde ze de stap als solozangeres. Dat lukte… en hoe!

Praktisch
De deur gaat open om 14 uur. De activiteit start om 14.30 uur. Halverwege is er een pauze. Toegang: € 7,50. Plaats: 'Het Lam', Weststraat 37, Aardenburg.

Met steun van de Doopsgezinde Gemeente Aardenburg, de Algemeen Doopsgezinde Sociëteit en Maatschappij van Welstand.

 

Afdrukken E-mail